S.V. Capelle speelde zaterdag op het eigen Mandemakers Sportpark de eerste competitiewedstrijd na de winterstop tegen Irene’58 uit Den Hout. S.V. Capelle kreeg met name in de openingsfase enkele kansen, waarbij Tygo de Jong pech had met een inzet op de onderkant van de lat. Irene’58 wist daar weinig tegenover te zetten. S.V. Capelle zelf was niet zorgvuldig in de afwerking, waardoor de 0-0 bleef staan tot de rust.

Enkele minuten na de hervatting kreeg S.V. Capelle na een overtreding van Irene’58 binnen de 16 meter een penalty, die benut werd door Justin van Ark: 1-0. Halverwege de tweede helft nog een aardige kans voor Irene’58, waarbij S.V. Capelle keeper Remon van Rijswijk goed redde. Kort hierna nam S.V. Capelle verder afstand van Irene’58. Daryll-Lee Maasland stuurde Tygo de Jong aan de rechterkant de diepte in en de laatste werkte de bal mooi in de linkerzijde van de goal binnen: 2-0. Bart Vermeulen bepaalde in de slotfase de eindstand met een schot van dichtbij op 3-0.

Komende zaterdag is S.V. Capelle vrij in verband met carnaval. Zaterdag 17 februari wordt er thuis geoefend tegen Baardwijk om 14.00 uur, waarna op zaterdag 24 februari de competitie hervat wordt met een uitwedstrijd in Breda tegen The Gunners.