S.V. Capelle ging zaterdag in Ulvenhout op bezoek bij UVV’40, de nummer laatst van 4F. Al vroeg in de wedstrijd de voorsprong voor S.V. Capelle via een aanval over links: Aron van Seeters gaf voor en Quinten van Caem werkte van dichtbij de 0-1 binnen. Enkele minuten later zag Geert van den Broek zijn omhaal net over het UVV’40 doel gaan. Hierna een fase waarin UVV’40 meer initiatief nam. Capelle keeper Jasper Verduijn moest enkele keren in actie komen. Het was echter S.V. Capelle dat in het slot van de eerste helft de voorsprong uitbreidde. In de 38e minuut veroverde Jelte Pols de bal, die hierna voor de voeten viel van Sven Stokkermans en deze bracht S.V. Capelle met een mooi schot op 0-2. Kort hierna een corner van S.V. Capelle, waarbij de kopbal van Ferry Caron in eerste instantie nog gepakt werd door de UVV’40 doelman, maar uit de hieropvolgende voorzet kopte Justin van Ark S.V. Capelle naar de 0-3.

Na de rust een minder voetballend S.V. Capelle. Afgezien van een vanwege vermeend buitenspel afgekeurd doelpunt van Daryll-Lee Maasland, werd het nauwelijks meer gevaarlijk. UVV’40 daarentegen had de betere kansen en raakte de paal en lat van het S.V. Capelle doel. Het bleef echter bij 0-3 en hierdoor kon S.V. Capelle weer drie belangrijke punten bijschrijven. Komende zaterdag speelt S.V. Capelle thuis op het Mandemakers Sportpark tegen het zaterdagteam van het Oosterhoutse TSC (14.30 uur).