Door twee ruime overwinningen en een gelijkspel is Beerse Boys winnaar geworden van groep 3-33 in de bekercompetitie 3e t/m 5e klasse. Daardoor plaatst het team van trainer Ben Hoek zich sinds lange tijd weer eens voor de knock-out fase.

De eerste wedstrijd in Esbeek tegen vierdeklasser Tuldania werd in de tweede helft beslist. Vlak voor rust werkte Tuldania de opgelopen achterstand weg, maar in de tweede helft drukte Beerse Boys het klassenverschil alsnog uit in een ruime 1-6 overwinning. De doelpunten werden gescoord door Pepijn van Spreuwel (4x) en Ryan Kolsters (2x). Vervolgens kwam vijfdeklasser Hulsel naar de Klep voor de tweede poulewedstrijd. Net als vorig seizoen, toen beide ploegen ook bij elkaar ingedeeld waren, speelde Beerse Boys zich naar een ruime overwinning. Na een 3-0 ruststand liep de thuisploeg in het tweede bedrijf uit naar een 9-1 overwinning. De doelpunten werden gemaakt door Pepijn van Spreuwel (weer 4x), Ryan Kolsters (3x), Kees Rooijakkers en een speler van Hulsel die de 7-1 voor zijn rekening nam. Door de uitslagen van de andere wedstrijden in de poule was Beerse Boys na twee wedstrijden al zeker van plaatsing voor de volgende ronde.

De laatste wedstrijd, thuis tegen derdeklasser Hilvaria, was qua uitslag voor Beerse Boys niet meer van belang, zodat er zonder druk gespeeld kon worden en de trainer de mogelijkheid had om nog wat uit te proberen voordat de competitie komend weekend aanvangt. Voor de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen om stil te staan bij het plotselinge overlijden van jeugdleider Coen Fransen, slechts 51 jaar oud. Aanvankelijk was Beerse Boys duidelijk de bovenliggende partij en kwam via Niels van Heerbeek al in de 9e minuut op voorsprong. Het veldoverwicht kon vervolgens niet omgezet worden in meer doelpunten en toen Hilvaria na ruim een half uur uit een hoekschop de 1-1 op het scorebord zette, wijzigde ook het spelbeeld en was er sprake van meer evenwicht. Hoewel beide ploegen goede mogelijkheden kregen om op voorsprong te komen, waarbij Hilvaria nog de lat raakte, leek de wedstrijd in 1-1 te gaan eindigen. Maar in de 88e minuut kwamen de bezoekers op voorsprong en moest Beerse Boys vervolgens alle zeilen bijzetten om alsnog een verdiende puntenverdeling uit het vuur te slepen. Dat lukte uiteindelijk in de laatste minuut van de blessuretijd doordat Kees Rooijakkers een hoekschop van Robin van Rooij binnen kopte: 2-2.