Zaterdag had de JO12 van Blauw-Wit ’81 zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De spelers hebben er veel zin in en maken zichzelf klaar voor de wedstrijd.

De wedstrijd begint en je ziet dat beide partijen deze pot willen winnen. Bram Smulders weet binnen 5 minuten de 0-1 op het scorebord te zetten. Door een foutje achterin weet DVVC te profiteren 1-1. Na een paar keer mooi overgespeeld te hebben, komt de bal bij Bart-Thijs en die weet het net te vinden 1-2. Met deze stand gaan we de rust in. De spelers weten dat wanneer ze met 3 punten naar De Moer gaan, er een verassing klaar staat.

DVVC wil de punten niet kado geven, geeft nog even extra gas en weet de score naar 2-2 te brengen.

Blauw-Wit is zo gebrand om te winnen en weet snel na de 2-2 de 2-3 te maken door een prachtige assist van Sander Verboven aan Bram Smulders te geven. Zo heeft de achterhoede, met Justin op goal met een paar prachtige reddingen en Cas samen met Lenn, het goed in evenwicht. De achterhoede gaat steeds beter de zijkanten gebruiken waar Marit en Bram van Beek gelijk kunnen doorspelen naar de voorhoede. Taro speelt de bal netjes over en daar weet Bram Smulders nogmaals van te profiteren 2-4. DVVC geeft de laatste krachten waar we niet op gerekend hebben. Hierdoor scoren ze 3-4.

Maar we hebben Merle en die komt als een duveltje uit een doosje en ze prikt het laatste doelpunt binnen. Eindstand 3-5.

Het team heeft op karakter gewonnen. We gaan komende week lekker trainen en ons klaar maken voor de volgende wedstrijd.