Zaterdag speelde de JO8 van Blauw-Wit ’81 een uitwedstrijd tegen VCB. Na een goede warming-up kon de wedstrijd beginnen.

VCB start sterk en weet al snel de 1-0 en 2-0 te maken. Blauw-Wit gaat op zoek naar de aanval, een schot van Sev weet de keeper tegen te houden. Met Scoth in de aanval weet hij goed druk naar voren te zetten maar de tegenstander heeft de bal al snel weer terug afgepakt. VCB komt op een 3-0 en 4-0 voorsprong. Senn en Semih weten de bal naar voren te werken maar Blauw-Wit komt er niet doorheen. Ook Jur staat goed te verdedigen en blijft maar gaan. Quinn staat goed te keepen maar kan niet voorkomen dat het bij rust 8-0 is.

De tweede helft met Lev in de goal weet hij de bal een aantal keer goed tegen te houden, toch weet VCB te scoren. 9-0. Door een mooie bal van Sev op Quinn, weet hij naar de goal te dribbelen en er 9-1 van te maken. Met Quinn in de aanval, die een paar keer hard onderuit wordt gehaald, weet hij ook de 9-2 op zijn naam te zetten. Sev krijgt nog kans op de 9-3 maar wordt net voor de goal van achter neergehaald en het spel gaat gewoon door...

De tegenstander was deze wedstrijd ’letterlijk’ een kop groter en wist er uiteindelijk een 12-2 eindstand van te maken.

Op naar volgende week, waar we om 9.50 uur thuis spelen tegen onze buren, Berkdijk.