Zaterdag mochten we het opnemen tegen ‘t Zand uit Tilburg. We starten de wedstrijd heel erg moeizaam en weten de 1-0 na 10 minuten op het scorebord te zetten door Bart-Thijs. Vervolgens weet Tijn net voor het einde van het eerste rustmoment te scoren. Na het eerste gedeelte van de eerste helft kwam het rustmoment goed van pas, even worden de puntjes doorgesproken wat er goed gaat en wat beter kan. We weten het doel goed te vinden maar scoren blijft lastig en we krijgen van ’t Zand veel weerstand en gaan de tweede helft in met 2-0. Net na rust weet Mika de 3-0 op het scorebord te zetten. Je ziet dat sommige spelers al een wedstrijd in de benen hebben. Snel na het laatste gedeelte van de tweede helft gaan we volle bak druk zetten en daar komen snel twee doelpunten uit van Merle 4-0, 5-0. We gaan elkaar beter vinden en dan weet Luca ook zijn doelpuntje te maken 6-0. En als laatste weet Merle weer haar doelpunt mee te pakken en weet de eindstand neer te zetten op 7-0. We moeten ons klaar maken voor aankomende zaterdag; onze laatste wedstrijd in de 1e fase. Als we die winnen kunnen we een feestje bouwen.