Zaterdag stond een belangrijke match op het programma. Onze bijna buren uit Waspik komen op bezoek en dat betekent het treffen tussen de nummer 1 en 3 op de ranglijst. Uit ervaring weten we dat de wedstrijden tegen V.V. Waspik altijd pittig en spannend zijn, maar vooral ook leuk en sportief. Dus daar gaan we voor vandaag!

Om 09:00 uur wordt er afgetrapt en al snel blijkt dat beide teams er echt vol voor gaan vandaag. Blauw-Wit heeft vanaf het begin moeite het tempo van Waspik bij te benen en bij rust staat het 0-3 voor Waspik. Na de rust krijgen we het spel wat beter onder controle. Met mooie doelpunten van Bart-Thijs en Luca komen we terug tot 2-3. Maar Waspik loopt daarna snel uit naar 2-9 en dan lijkt de strijd gestreden. Toch blijven we alles geven en met mooie treffers van Bram Smulders, Bart-Thijs en Sander komen we terug tot 5-9. Maar het laatste wapenfeit is een mooie treffer van Waspik en dat brengt de eindstand op een 5-10 overwinning voor Waspik.

Gelet op het spelbeeld een terechte uitslag en we kunnen alleen maar trots zijn op onze spelers die stuk voor stuk alles hebben gegeven vandaag. Volgende week wacht ons de laatste wedstrijd in de eerste fase, uit tegen SSC’55.