Met de herfstvakantie achter de rug stond voor de jongens van DES JO12-2 weer een hockeywedstrijd op de planning. Maandag tijdens de training nog een leuke internationale wedstrijd gespeeld tegen een Engelse school. En zaterdag met enthousiasme op weg naar Berkel-Enschot voor een ontmoeting met de Heeren van Brabant.

In een waterig herfstzonnetje zetten de jongens een sterke wedstrijd neer. Ze domineerden de eerste helft en zetten de HvB al snel op een 1-2 achterstand.

Na de rust leek de overwinning binnen bereik toen DES een prachtige derde goal scoorde. Helaas moesten de jongens vlak voor het eindsignaal klonk nog twee tegendoelpunten incasseren. Gelijkspel dus, maar dat was zeker niet representatief voor de wedstrijd.

We zijn super trots op dit team vol kanjers en kijken alweer uit naar volgende week, dan spelen we thuis tegenĀ Hilvarenbeek om 11.30 uur.