Na twee weken niet gevoetbald te hebben, mochten onze jongens zaterdag weer het veld op. We starten de wedstrijd fel, een mooie pass van Lev op Sev, die na een actie net niet tot scoren komt. Na een mooie dribbelende actie van Quinn lukt het hem net niet door de verdediging heen te komen. Een bal van ’t Zand komt richting de goal van Senn die de bal kan pakken waarna hij hem mooi uit zijn handen schiet. Het spel gaat aardig gelijk op. Semih staat goed te verdedigen en werkt de bal goed naar voren. Na een mooie actie weet Sev de 1-0 te scoren. Thiez weet naar voren uit te breken maar komt niet tot schieten. Sev neemt de bal over en speelt de keeper uit, 2-0! Een corner genomen door Jur belandt helaas in het zijnet. Na goed samenwerken van het hele team komt de bal voor de voeten van Scoth, die de 3-0 binnen schiet. ’t Zand weet in de aanval te komen en scoort de 3-1. Blauw-Wit blijft de aanval opzoeken en Sev weet er 4-1 van te maken. Niet veel later weet hij ook de 5-1 te scoren.

Ruststand 5-1! Na de rust zijn we nog niet zo goed wakker en scoort ’t Zand al snel de 5-2 en 5-3. Blauw-Wit laat het hier niet bij zitten en met een hele mooie aanvallende actie weet Quinn de bal voor te geven en schiet Lev de 6-3 binnen. Nog geen minuut later scoort ’t Zand de 6-4. De tegenstander weet het spannend te maken en scoort ook de 6-5. Jur staat heel goed te verdedigen en weet de bal voor onze goal weg te werken. Na een paar corners voor Blauw-Wit lukt het ze niet om de bal in het net te krijgen. En ook een schot van Thiez gaat net naast. Senn weet de aanval op te zoeken maar komt niet tot schieten. De bal belandt bij Lev en die weet met een mooi schot de 7-5 binnen te werken. We blijven hard werken en Semih staat zijn mannetje wel door goed druk te blijven zetten. In de laatste minuten weet Sev de 8-5 te maken waarna ’t Zand er nog snel 8-6 van maakt. Sev laat het daar niet bij zitten en weet de 9-6 op het scorebord te zetten. Dit is meteen de eindstand.