Uit tegen Tilburg. Altijd lastig, maar ook een uitdaging, die dit team zeker niet uit de weg gaat. Daar waar het in de ochtend nog zonnig was, was het in de middag (toen de meiden mochten spelen) zeer regenachtig en koud. Niet echt de beste omstandigheden, maar deze bikkels hadden maar één doel: winnen!

Met duidelijke instructies van de coach werden de meiden opgesteld. Vastberaden om er een mooie wedstrijd van te maken en punten te pakken. En zo geschiedde. DES was dominant aan de bal en stond bij driekwart van de wedstrijd al op 0-3. Even leek er nog een 0-4 aan te komen maar helaas werd het doel toch niet bereikt. In het laatste kwart was Tilburg veel feller. Tilburg zocht steeds met een dieptepass haar spits op. DES moest dan hard haar best doen om doelpunten te voorkomen. Dit lukte niet altijd waardoor Tilburg terug kon komen tot 2-3. De laatste zeven minuten was het nog even billen knijpen totdat het fluitsignaal ging. Met een 2-3 overwinning op Tilburg pakt DES MO12-2 haar eerste 3 punten in de tweede klasse. Wat een toppers! Doorweekt van de regen, verkleumd van de kou maar met veel doorzettingsvermogen stand gehouden. Een knappe prestatie!