Wat een heerlijke zaterdagochtend, eindelijk droog na dagen regen.

Zwart-wit uit Breda was deze keer de tegenstander. Goed voorbereid begonnen zij aan de wedstrijd tegen de meiden van DES MO10-1. Hun team werd in drieën opgesplitst en als opwarmer werden er allerlei technische hoogstandjes nog even beoefend met de begeleiders. Onze meiden deden hun eigen vertrouwde oefeningen samen met hun vertrouwde coach, gepaard met veel lol. Zwart-wit begon sterk aan de wedstrijd en de eerste 15 minuten kwam men met met enige regelmaat over de middellijn. Totdat Des echt opgewarmd was en de ene na de andere goal scoorde in de eerste helft, 4-0. De tweede helft bleef gedomineerd door DES. Het juiste overspel, mooie pases van de spitsmeiden, een sterk middenveld, de koelbloedige achterhoede en niet te vergeten onze ijzersterke keepster heeft ertoe bijgedragen dat ze maar liefst met 8-0 hebben gewonnen.