Afgelopen zaterdag een belangrijke wedstrijd voor de JO11 van Blauw-Wit ‘81. Om de koppositie te versterken en in de race te blijven voor het kampioenschap moet er vandaag in eigen huis gewonnen worden van FC Tilburg.

Om 11:00 uur trappen we af en op het koude zonnige veld is het meteen Blauw-Wit dat vol de aanval zoekt. Ondanks het missen van een dozijn aan kansen komen we als eerste op voorsprong. Er wordt lekker overgespeeld en door elkaar goed te coachen weten we elkaar goed te vinden. Tot de rust weet FC Tilburg nog aardig bij te benen, maar in de tweede helft trekt Blauw-Wit de wedstrijd al snel naar zich toe. Het werd een mooie, doelpuntrijke wedstrijd, die uiteindelijk een dik verdiende 10-1 overwinning voor Blauw-Wit op het scorebord bracht.

1-0 Bram Smulders

1-1 FC Tilburg

2-1 Mats Rombouts

3-1 Taro van Eggermond

rust

4-1 Bram Smulders (na een mooie combinatie met Luca in ’t Groen)

5-1 Taro van Eggermond

6-1 Mees van der Heijden

7-1 Tijn Jansen (na een geweldige individuele actie)

8-1 Mees van der Heijden

9-1 Tijn Jansen

10-1 Taro van Eggermond (een mooie hattrick voor Taro!)

Super goed gedaan en klasse gespeeld door beide teams. FC Tilburg deed echt zijn uiterste best, maar ons team had vandaag gewoonweg het betere van het spel en ging dan ook terecht met de winst aan de haal. De winst werd uitbundig op het veld gevierd en de euforie werd nog groter toen meteen na de wedstrijd het bericht doorkwam dat directe concurrent SC ’t Zand punten had laten liggen bij SV Reeshof. SV Reeshof neemt hierdoor de nummer twee positie over in het klassement. Blauw-Wit staat aan kop, staat 3 punten voor en met een gigantisch mooi doelsaldo lonkt het kampioenschap voor onze kanjers. Aanstaande zaterdag spelen we de laatste wedstrijd in de 2e fase van de competitie en dan moet het gaan gebeuren. Nog één keer knallen en met z’n allen strijden om het kampioenschap binnen te halen. Om 08:30 uur treden we aan in Tilburg bij SC ’t Zand. Dus kom allemaal onze kanjers aanmoedigen en schreeuw ze naar de overwinning! Tot zaterdag!