Vorige week zijn onze jongens en meiden deze competitiehelft goed gestart met een 3-1 overwinning op Jong Brabant. Dus de opdracht van onze leiding was deze lijn door te trekken. Midden in de nacht (net na 7 uur) werd er verzameld en om half negen werd er afgetrapt in Oosterhout. Op jacht naar de volgende drie punten... Het begin van de wedstrijd ging redelijk gelijk op, Stijn moest al vroeg in de wedstrijd in actie komen om zijn doel schoon te houden, maar aan de andere kant werden ook de eerste plaagstootjes uitgedeeld. Na een paar minuten werd ons aan de zijlijn al duidelijk dat Stijn vandaag hulp van boven nodig had om geen tegentreffers te incasseren. Hij stond geweldig te keepen, maar moest flink aan de bak. De 1-0 voor TSC viel uit een uitgespeelde situatie. Jammer. Binnen een minuut was het Timo die met een fabuleus afstandsschot de kruising van het TSC-doel wist te vinden. Zo stond het ineens weer 1-1. Lang heeft dat niet mogen duren, want de 2-1 stond binnen no-time op het scorebord. Een voorsprong die TSC niet meer uit handen zou geven en de rest van de wedstrijd alleen nog maar zou uitbouwen. Onze jongens en meiden waren gemiddeld bijna een kop kleiner dan de Oosterhoutse tegenstanders en waren zichtbaar bang om de duels aan te gaan. De enige Blauw-Witter die geen angst kende en de aan haar gekoppelde reus vol enthousiasme te lijf ging was Luna. Haar directe tegenstander heeft waarschijnlijk vannacht nog nachtmerries over die vasthoudende, pittige dame. Helaas win je als team zo geen wedstrijden en de ruststand was 6-1.

Na de rust kwam er daadwerkelijk hulp van boven, helaas geen goddelijke inspiratie die ons team beter liet voetballen, maar miezer. Ons team heeft daadwerkelijk beter gevoetbald in de tweede helft, maar kon niet voorkomen dat de thuisploeg uitliep naar een overduidelijke 9-1. Aan het einde van de tweede helft waren er echt nog een aantal kansen voor Blauw-Wit en we hadden ons team die tweede treffer zeker gegund, maar de lat of de doelman voorkwamen dit.

Een flink pak slaag vandaag, volgende keer beter. Maar eerst even lekker gaan genieten van de carnaval(svakantie)!