Beide teams hebben er zin in, temperatuur is goed en een beetje motregen mag de pret niet drukken. Met een prachtige line-up vooraf aan de wedstrijd is gelijk de toon gezet voor een prima respectvolle sfeer. Bijna alle ouders zijn mee afgereisd naar Breda; wat een fijne supporters heeft dit team. DES begint het eerste kwart wat onwennig, de echte lange pases en elkaar vinden, ontbreken nog. Zwart-Wit zit er iets beter in en helaas voor DES valt er bij de strafcorner de 1-0 voor Zwart-wit. Maar de JO12-1 zijn knokkers en worden beter als ze tegen een achterstand aankijken en zo geschiedde. Het is in het derde kwart 2-1 voor DES. Wow, mooie combinaties, continue druk op de cirkel van tegenstander, ze komen erin. Maar... onderschat de tegenstander niet! Ook zij voeren de druk op, maken handige moves op dit waterveld en tergen onze jongens met continue aanvallen in cirkel van DES. 2-2 is de einduitslag van deze heerlijke oefenwedstrijd bij het gastvrije Zwart-Wit uit Breda.