Zaterdag reisde de JO11 van Blauw-Wit ’81 af naar het zonnige Breda om daar te spelen tegen VV Baronie. Beide ploegen zijn nog ongeslagen in de competitie en dat belooft dus een spannende wedstrijd.

Om 10:00 uur trappen we af en het is meteen Blauw-Wit dat vol de aanval zoekt en al vrij snel op voorsprong komt. Baronie is echter een geduchte tegenstander en ondanks dat we veel op de helft van de tegenstander spelen, weet Baronie Blauw-Wit in de eerste helft goed van zich af te houden. Gaandeweg de tweede helft krijgen we meer grip op de wedstrijd en doordat we continu druk blijven zetten, komen de kansen vanzelf. Met hard werken en goed samenspel trekt Blauw-Wit de wedstrijd in het laatste kwartier overtuigend naar zich toe. Het was een mooie, spannende en sportieve wedstrijd, die uiteindelijk een zwaar bevochten en dik verdiende 1-4 overwinning voor Blauw-Wit op het scorebord bracht.

Scoreverloop:

0-1 Tijn Jansen (geweldig afstandsschot)

1-1 Baronie

1-2 Bram van Beek (prachtig afstandsschot)

rust

1-3 Sander Verboven (met een assist van Mees van der Heijden)

1-4 Bram Smulders (via een prachtige aanval van Sander Verboven)

Super goed gedaan en klasse gespeeld door beide teams. Ook een dik compliment aan de spelbegeleider van Baronie, die sportiviteit en spelplezier absoluut op 1 had staan.

Volgende week zaterdag staat de volgende wedstrijd op het programma, een topper van de bovenste plank. We ontvangen in eigen huis de nummer twee op de ranglijst, SC ’t Zand uit Tilburg. Beide ploegen zijn nog ongeslagen in de competitie en dat belooft dus vuurwerk. Om 10:00 uur trappen we af; tot dan!