Eindelijk konden de dames zaterdag van Blauw-Wit ’81 weer een wedstrijd spelen. Na weken van regen scheen vandaag de zon. Een heerlijke zaterdagmiddag stond voor de boeg. Vol frisse moed betraden de dames het veld. Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd tegen SC Emma was begonnen. Al na drie minuten viel het eerste doelpunt. Een voorzet van Maartje, waarna Manon van Baardwijk de bal knap in de korte hoek schoot. De verdediging, die deze keer bestond uit Anouk, Annick, Demi en Imke, stond stevig en ving alle ballen op. Ze speelden goed over en behielden de rust achterin. In de tweede helft viel al snel de 2-0 door Romy. Daarna werd er prachtig gescoord door Annemarie, maar helaas werd de goal afgekeurd. Iris schoot ook de bal net naast. Gelukkig wist Manon van Beelen binnen de palen te schieten en werd het toch nog 3-0. De dames speelden goed over en maakten prachtige combinaties. Uit een combinatie scoorde onze laatste aanwinst Marit. Ze stond op de perfecte plaats en scoorde de 4-0. Met nog 15 minuten op de klok, was de winst eigenlijk al binnen. Helaas liep de wedstrijd niet helemaal goed af. Manon van Beelen probeerde te schieten, maar helaas kwam ze verkeerd terecht waardoor ze haar kuitspier scheurde.

Al met al was het wel een prachtige zonnige zaterdagmiddag met drie punten op zak!

En... wist je dat dit super leuke, sportieve, gezellige team op zoek is naar een nieuwe trainer voor het volgende seizoen (24/25)?

Ben jij fanatiek en houd jij van een beetje gezelligheid? Dan zoeken wij jou! Ben jij een trainer/coach die niet alleen geweldige trainingen kan verzorgen, maar ons ook kan coachen tijdens de wedstrijden op zaterdag? Neem dan contact op met de Technische Commissie en wie weet zien wij jou binnenkort bij ons langs het veld!