Zaterdag gingen we op bezoek bij VOAB in Goirle. Voor ons een onbekende tegenstander. Dus vol goede moed onder een heerlijk zonnetje naar Goirle. Vanaf het eerste fluitsignaal wordt er meteen goed druk gezet en dat resulteert al vrij snel in een paar kansen voor onze jongens en meiden maar deze gaan er nog niet in. VOAB weet de bal te veroveren en door goed samenspel weten ze ook de score te openen. We blijven voetballen en gaan op jacht naar de gelijkmaker. Lotte weet de bal over te nemen van VOAB en de gelijkmaker te maken. Na een korte rustpauze zakken we een beetje in en daar weet VOAB even van te profiteren en weet binnen enkele minuten twee keer te scoren. We laten het er niet bij zitten en vechten voor elke bal. Luuk en Merel staan heel goed te verdedigen en Ivar en Lotte weten de aansluiting te houden op het scorebord. Helaas is Xavier niet helemaal fit en moet na een aantal minuten het veld verlaten, super knap dat je toch mee wilde spelen.

Ruststand 6-3.

Senn staat heel goed te keepen en heeft voor de rust een aantal hele mooie reddingen gemaakt en dat waren zeker niet de laatste van vandaag. We komen weer beter in de wedstrijd en het verschil met VOAB wordt steeds kleiner.

Liz en Luuk staan hun mannetje op het middenveld en Guus op zijn vertrouwde plek achterin ook. Maar weet toch mee naar voren te gaan en het verschil nog kleiner te maken. We maken het VOAB steeds moeilijker en komen steeds dichter bij de gelijkmaker. En deze komt er door een eigen doelpunt van VOAB. We gaan vol voor de winst maar VOAB heeft de langste adem en weet de wedstrijd te winnen met 9-7.

Wij zijn trots op onze jongens en meiden.

Met goed samenspel, hard werken door Guus, Luuk en Merel achterin, Liz en Xavier op het middenveld en Lotte en Ivar voorin. Maar als laatste maar zeker niet minder goed keeperswerk van Senn.