Zaterdagochtend om 9.00 uur speelden we uit bij Were Di. Met stip de spannendste wedstrijd die dit meidenteam ooit heeft gespeeld. Misschien kwam het door de peptalk van coach Maikel voor de start? MO9-1 begon in elk geval vlammend aan het duel. Helaas kwamen we al snel op achterstand. Wat de coaches en supporters betreft, geheel onterecht! Maar ja, als je de kansen niet benut… In de rust waren er geen tips nodig, de meiden speelden de sterren van de hemel, de doelpunten konden niet uitblijven. Dus, tandje erbij en in de tweede helft werd het 2-2. Tot in de laatste minuten bleef het gelijk. Alle meegekomen supporters (toevallig allemaal vaders) stonden flink aan te moedigen en de meiden bleven vechten. En daar viel de 2-3 voor DES, hartstikke terecht! De meiden blij, vaders trots en een coach maakte zelfs een vreugdesprong. De vierde winst op rij was er een met een gouden randje. MO9-1 gaat zeer voldaan de meivakantie in!