Op zaterdag vond de wedstrijd plaats tussen Avanti D2 en Desk D2, met als eindstand 15-12 in het voordeel van Avanti.

Het was een spannende en gelijkopgaande strijd, waarbij beide teams hun kwaliteiten lieten zien.

De terugblik naar de eerste helft

De wedstrijd ging gelijk op, waarbij beide teams al snel hun aanvallen wisten om te zetten in doelpunten. Desk speelde goed samen en creëerde mooie kansen door middel van snelle combinaties en een goed opgezette verdediging. Waarbij we zien dat zij zich elke week beter weten te vinden als nieuw samengesteld D team. In de rust namen we tijd om de puntjes op de i te zetten.

Na de rust in de tweede helft geven we net de winst weg. Desk bleef vechten en maakte het Avanti moeilijk door compact te verdedigen en slimme aanvallen op te zetten. Avanti bleef echter kalm en gebruikte de individuele kwaliteiten van hun spelers om Desk op afstand te houden. Ondanks de goede samenwerking van Desk kon Avanti de voorsprong behouden en uiteindelijk de wedstrijd winnend afsluiten met 15-12.

Nabeschouwing van de trotse coaches

Desk speelde een sterke wedstrijd met goed teamwork. Kleine puntjes voor verbetering werden zichtbaar waar we in de training aandacht aan gaan besteden. Met name het afronden van kansen en het iets strakker verdedigen dient aandacht te krijgen in de komende trainingen. Deze aandachtspunten zullen we zeker meenemen om de volgende wedstrijd nog sterker voor de dag te komen.

Al met al zijn we trots op deze groei. Het was een positieve wedstrijd, waarbij er met vertrouwen naar de volgende duels wordt uitgekeken.