Deze week was het de week van de scheidsrechters. Zo ook bij Berkdijk, want alle scheidsrechters werden even in het zonnetje gezet. Onze scheidsrechter Justin Netten kreeg vooraf aan de wedstrijd Berkdijk - TSC een presentje uitgereikt door onze aanvoerder Joey. Na dit officiële moment floot de heer Netten om precies 14.30 uur voor de aftrap. Berkdijk begon gelijk goed want in de 6e minuut creëert Berkdijk een grote kans, alleen wordt deze niet beloond.

Helaas na deze felle start toont Berkdijk een moeizaam veldspel. Door slordig balverlies komt TSC net voor rust in de 44e minuut op 0-1. Met deze score gaan beide teams de rust in.

Ook de tweede helft start zeer moeizaam. Berkdijk lijdt teveel onnodig balverlies en de keuzes aan de bal zijn niet altijd even goed waardoor TSC in de 70e minuut de 0-2 scoort en kort daarna in 76e de ook 0-3. Na deze twee tegentreffers moet Berkdijk echt aan de bak om een aansluiter te forceren en geleverde energie wordt dan eindelijk beloond. In de 79e minuut zet Bilal de stand op 1-3. Na deze aansluitingstreffer en met nog ruim 15 minuten op de klok gaat Berkdijk wat geforceerder spelen. Om iets te creëren worden alle ballen de 16 ingepompt in de hoop dat de bal een keertje goed gaat vallen. En dit gebeurt dan ook in de 82e minuut. Met een mooie cross valt de bal in de 16 van TSC voor de voeten van Bilal die niet aarzelt en de bal tegen de netten jaagt. Hiermee brengt hij de stand terug tot 2-3. In de slotfase geeft Berkdijk echt alles, alleen echter valt de 3-3 niet en verliest Berkdijk met 2-3 van TSC.

Zaterdag 19 oktober speelt Berkdijk uit bij Zwaluw VFC. De aftrap van deze wedstrijd is 15.00 uur.